nieuws

Rose Versand weer operationeel na verwoestende brand

algemeen

Rose Versand weer operationeel na verwoestende brand

Rose Versand in Bocholt is weer volledig operationeel na de verwoestende brand die er afgelopen dinsdag 29 mei woedde. De vier personen die licht gewond raakten zijn dezelfde dag nog uit het ziekenhuis ontslagen. In het magazijn dat afbrandde lag volgens Thorsten Heckrath-Rose van Rose Versand vooral extra voorraad die niet direct nodig is om klanten te bevoorraden.

 

BOCHOLT (Dui) – Rose Versand in Bocholt is weer volledig operationeel na de verwoestende brand die er afgelopen dinsdag 29 mei woedde. De vier personen die licht gewond raakten zijn dezelfde dag nog uit het ziekenhuis ontslagen. In het magazijn dat afbrandde lag volgens Thorsten Heckrath-Rose van Rose Versand vooral extra voorraad die niet direct nodig is om klanten te bevoorraden.

‘Het hoofdmagazijn dat we twee jaar geleden nieuw gebouwd hebben is gelukkig onaangetast gebleven,’ aldus Thorsten Heckrath-Rose. ‘Het betrof “alleen maar” een extern magazijn, waar we extra voorraad in opslaan die niet direct nodig is om onze klanten te bevoorraden.’

Levering aan klanten niet in gevaar gebracht

Rose Versand kon de werkzaamheden gisteren alweer op een normaal niveau hervatten, aldus Heckrath-Rose. ‘De reguliere levering aan klanten en de productie van fietsen is nauwelijks gehinderd door de brand. We hebben slechts anderhalve dag vertraging gehad, die vooral veroorzaakt werd door een storing in ons interne glasvezelnetwerk.’

‘Zoals het ernaar uitziet hebben we ondanks de pech met de brand heel veel geluk gehad,’ vervolgt Heckrath-Rose, die ook vooral opgelucht is dat van de 300 werknemers er 4 slechts lichtgewond raakten.

Rose Versand verstuurt fietsonderdelen en -componenten en complete fietsen door heel Europa, en is een belangrijke speler op de Nederlandse markt. De website www.roseversand.de is een van Europa’s grootste webshops.

Reageer op dit artikel