nieuws

Rapper Gers Pardoel rapt voor Gazelle

algemeen

Rapper Gers Pardoel rapt voor Gazelle

Vorige week is de videoclip van de nieuwste hit Bagagedrager van rapper Gers Pardoel live gegaan. Deze videoclip is het eerste resultaat van de samenwerking tussen Gers Pardoel en Gazelle. Gers Pardoel zal zondag 29 januari op de FietsVAK om 12.15 uur optreden op de Gazelle stand (hal 8, standnummer 221).

 

DIEREN – Vorige week is de videoclip van de nieuwste hit Bagagedrager van rapper Gers Pardoel live gegaan. Deze videoclip is het eerste resultaat van de samenwerking tussen Gers Pardoel en

Gazelle

. Gers Pardoel zal zondag 29 januari op de FietsVAK om 12.15 uur optreden op de Gazelle stand (hal 8, standnummer 221).

Deze week is de Gers Pardoel Facebookactie gestart waarbij Facebookers op de pagina van Gazelle te gekke Gers Pardoel prijzen kunnen winnen. Op de speciale Facebookpagina kunnen Facebookers Gazelle ‘Liken’ waarna ze automatisch meedingen naar leuke Gers Pardoel prijzen.

Zes weken lang kans op prijzen

Zes weken lang worden er elke week maar liefst 500 downloads van het nummer Bagagedrager en 3 gesigneerde cd-pakketten verloot onder de fans van de Gazelle Facebookpagina. Aan het eind van de Facebookactie zullen er nog eens 10 gesigneerde Basic omafietsen worden verloot onder alle fans!

Midden februari zal Gazelle naast de Gers Pardoel Facebookactie nog een actie starten rondom de rapper.

Reageer op dit artikel