nieuws

Oskamp en Rema Tip Top Nederland geïntegreerd verder

algemeen

Oskamp en Rema Tip Top Nederland geïntegreerd verder

Rema Tip Top Nederland BV gaat de activiteiten van Oskamp Equipment integreren in haar Capital Equipment divisie. Oskamp zal op korte termijn ontmanteld worden in Baambrugge en in zijn totaliteit verplaatst worden naar het pand van Rema Tip Top in Arnhem. Ook de technische dienst gaat mee verhuizen. De voormalige eigenaren Bart Boerboom en Jack Reuvers gaan samen de kar trekken in Arnhem.

 

ARNHEM – Rema Tip Top Nederland BV gaat de activiteiten van Oskamp Equipment integreren in haar Capital Equipment divisie. Oskamp zal op korte termijn ontmanteld worden in Baambrugge en in zijn totaliteit verplaatst worden naar het pand van Rema Tip Top in Arnhem. Ook de technische dienst gaat mee verhuizen. De voormalige eigenaren Bart Boerboom en Jack Reuvers gaan samen de kar trekken in Arnhem.

Bart Boerboom zal als Sales manager CE het verkoopteam aansturen en Jack Reuvers zal zich voornamelijk richten op de interne organisatie en de Technische Dienst. Volgens Bart Boerboom “Een heel project, maar we staan te trappelen om van start te gaan.”

“Dit was de kans voor Rema Tip Top Nederland BV om haar CE tak qua volume substantieel te laten groeien. Daarnaast nemen we gelukkig een groot aantal medewerkers over, zodat we onze hoge kwaliteit kunnen blijven garanderen”, aldus Bernard de Graaf, directeur Automotive Rupro Beheer.
De naam Oskamp zal als handelsmerk ondergebracht worden binnen Rema Tip Top Nederland BV.

Reageer op dit artikel