nieuws

Ontwikkeling KOGA Solacio te volgen via Facebook

algemeen

Ontwikkeling KOGA Solacio te volgen via Facebook

KOGA ontwikkelt een nieuwe racefiets en wil dat de hele wereld laten weten. Letterlijk, want de ontwikkeling van de nieuwe Solacio racefiets is stap voor stap te volgen via de Facebookpagina van KOGA.

 

HEERENVEEN – KOGA ontwikkelt een nieuwe racefiets en wil dat de hele wereld laten weten. Letterlijk, want de ontwikkeling van de nieuwe Solacio racefiets is stap voor stap te volgen via de Facebookpagina van KOGA.

Niet alleen is het ontwerp-, ontwikkel- en testproces van de KOGA Solacio te volgen, ook kunnen de volgers van KOGA feedback geven over bijvoorbeeld kleuren die uitgeprobeerd worden.

Frame aan zware belastingen onderworpen

Dankzij de vele van korte commentaren voorziene foto’s die door KOGA gepubliceerd worden, wordt inzichtelijk gemaakt hoe complex het ontwikkelen van bijvoorbeeld het frame is. Zo zien we hoe het frame aan zware belastingen wordt onderworpen, waarbij ontstane barstjes zichtbaar worden. Die geconstateerde zwakke plekken moeten daarna uiteraard weer verbeterd worden.

Volg hier de ontwikkeling van de KOGA Solacio.

Reageer op dit artikel