nieuws

Nieuw verkoopconcept bij Trelock

algemeen

Nieuw verkoopconcept bij Trelock

De Duitse producent van verlichting en sloten Trelock wil groeien in de after market. Op de FietsVAK presenteert Trelock het nieuwe winkelconcept. Er is een nieuwe sales organisatie opgezet, met een sales manager voor OEM en één speciaal voor de after market. Voor Nederland en België is een Nederlandstalige vertegenwoordiging aangesteld, Benelux Bikes.

 

AMSTERDAM – De Duitse producent van verlichting en sloten Trelock wil groeien in de after market. Op de FietsVAK presenteert Trelock het nieuwe winkelconcept. Er is een nieuwe sales organisatie opgezet, met een sales manager voor OEM en één speciaal voor de after market. Voor Nederland en België is een Nederlandstalige vertegenwoordiging aangesteld, Benelux Bikes.

Henk van Anken vertegenwoordigt met Benelux Bikes sinds 2003 heel succesvol hoogwaardige mountainbikes, racefietsen en toebehoren en heeft in de afgelopen jaren succesvol Ghost gedistribueerd. Vanaf februari vertegenwoordigt hij het Trelock Dragon Line assortiment voor Nederland en België.

Exclusief dealerschap

Retailers die gaan werken met het Trelock shop-in-shop systeem krijgen speciale ondersteuning en mogen zich Trelock Point Dealer noemen. “Ze krijgen een zekere exclusiviteit,” licht directeur Andreas Rott toe. “We willen in Nederland toe naar maximaal 250 premium dealers. In 2012 hopen we op 25 uit te komen, en breiden de jaren erna gestaag uit.” Overigens blijven Trelock-producten ook gewoon verkrijgbaar via groothandel Juncker Bike Parts.

Display voor Li-ion koplamp van Trelock

Op standnummer 8.203 is de nieuwe Li-ion koplamp van Trelock, de LS 950 CONTROL ION, te zien. Die onderscheidt zich met een display waarop lichtintensiteit, accucapaciteit en de resterende verlichtingsduur worden aangegeven. De lamp is regelbaar in vijf niveaus van 10 tot 70 lux. Opladen gaat via usb-kabel.

Trelock komt tevens met een aantal nieuwe sloten, waaronder de FS 300 TRIGO. Het vouwslot is licht (750 gram) en biedt afdoende bescherming tegen dieven (security level 3). Het compacte slot (19,5 x 5,5 x 4 cm) kan met de meegeleverde houder eenvoudig aan de fiets worden bevestigd.

Framesloten worden extra veilig met het TRELOCK connect system: een frameslot met extra kabel waarmee de fiets ergens aan vast gemaakt kan worden. Het TRELOCK frameslot RS 445 heeft bijvoorbeeld een ART toelating. De TRELOCK kabel ZR 245 heeft in combinatie met de RS 445 ook de ART toelating.

Reageer op dit artikel