nieuws

Hans Struijk Fietsen doet weer grote overname

algemeen

Hans Struijk Fietsen doet weer grote overname

Ze zijn reeds het grootste onafhankelijk opererende vakhandelsbedrijf in Nederland, maar worden nog veel groter. Hans Struijk Fietsen heeft afgelopen vrijdag weer twee winkels aan haar inmiddels behoorlijke imperium toegevoegd. De beide winkels zijn evenals alle andere zaken van Hans Struijk Fietsen gevestigd in de Randstad.

 

Pijnacker – Ze zijn reeds het grootste onafhankelijk opererende vakhandelsbedrijf in Nederland, maar worden nog veel groter. Hans Struijk Fietsen heeft afgelopen vrijdag weer twee winkels aan haar inmiddels behoorlijke imperium toegevoegd. De beide winkels zijn evenals alle andere zaken van Hans Struijk Fietsen gevestigd in de Randstad.

Hans Struijk Fietsen heeft de beide winkels van de broers Ed en Jeroen Verbakel overgenomen. Daarbij gaat het om de bekendste fietsenwinkel van Pijnacker, Verbakel Fietsfactor. Dit geldt ook voor het filiaal in Nootdorp. Dat hebben de gebroeders Ed en Jeroen Verbakel afgelopen vrijdag bekendgemaakt in de lokale pers van Pijnacker. Deze overname is nog niet officieel bevestigd door de beide directeuren van Hans Struijk Fietsen; Timon Rutten en Bastiaan Hagenouw. In de Tweewieler e-mail nieuwsbrief die later deze dag zal verschijnen meer over deze overname.

Reageer op dit artikel