nieuws

Gransier deelt FietsVAK loterijprijzen uit

algemeen

Gransier deelt FietsVAK loterijprijzen uit
Winkelmolen-Geenen in Neer deed mee aan de Gransier loterij tijdens FietsVAK en won een Nintendo Wii.

Granssier BV heeft prijzen overhandigd aan de drie winnaars van de loterij die Gransier tijdens de FietsVAK organiseerde. De winnaars zijn Winkelmolen-Geenen in Neer, Auto&Scooterservice in Weert en Janssen Repair in Druten.

 

NUTH – Granssier BV heeft prijzen overhandigd aan de drie winnaars van de loterij die Gransier tijdens de FietsVAK organiseerde. De winnaars zijn Winkelmolen-Geenen in Neer, Auto&Scooterservice in Weert en Janssen Repair in Druten.

Aan de FietsVAK loterij van Gransier deden honderden detaillisten mee. Enkele dagen voor de FietsVAK ontvingen detaillisten in Nederland een actiekrant met een loterijformulier, die kon worden ingeleerd tijdens de beurs.

Winkelmolen-Geenen won de hoofdprijs, een Nintendo Wii. De tweede prijs, een driedelige kofferset, ging naar Auto&Scooterservice. Janssen Repair tot slot mocht de derde prijs, een pizza-oven, in ontvangst nemen.

Reageer op dit artikel