nieuws

Golfdag Vendit, ENRA, Merida en Shimano groot succes

algemeen

Golfdag Vendit, ENRA, Merida en Shimano groot succes

De afgelopen maandag gehouden VEMS tweewielergolfdag was ondanks de regen een groot succes. Het event werd voor de vierde keer georganiseerd door Vendit, ENRA en Merida en dit jaar kwam Shimano er als deelnemer bij. Ruim 200 genodigden deden tijdens de dag mee aan diverse golfactiviteiten.

 

LIEREN – De afgelopen maandag gehouden VEMS tweewielergolfdag was ondanks de regen een groot succes. Het event werd voor de vierde keer georganiseerd door Vendit, ENRA en Merida en dit jaar kwam Shimano er als deelnemer bij. Ruim 200 genodigden deden tijdens de dag mee aan diverse golfactiviteiten.

Voor de beginners werden in een clinic de eerste beginselen van het golfspel uitgelegd en na een paar goede tips van een pro met een wedstrijd afgesloten. Hierbij namen bij de dames Linda Knijf van Bike Totaal Schoonhoven, Jeanne Besters van Besters Tweewielers en Iris Pijnenburg van Boxel Tweewielers een prijs in ontvangst. De heren van Roderick Oosten en Jan Ten Tusscher van Fietsenwinkel Ten Tusscher namen de eerste en de derde prijs in ontvangst en de tweede prijs is in handen van Ton Knijf van Bike Totaal Schoonhoven.

Master Clinic

Dit jaar werd tevens een master clinic geïntroduceerd, waar personen met enige clinic ervaring terecht konden. Hierbij werd minder aandacht aan de technieken besteed en meer aandacht aan het spelen op een golfbaan. Maurice Linders van Bikelife Sjef van Bergen, Jos de Boer van Beentjes Tweewielers en Marc de Groot van De Groot Tweewielers vielen bij de master clinic in de prijzen.

Beat The Pro

Een nieuw initiatief was Beat The Pro, hierin moest je als speler proberen de pro te verslaan. Dit lukte slechts één persoon: Bert Bosman van Bosman Tweewielers.

18-hole wedstrijd

Bij de 18-hole wedstrijd werd Hetty Hagen (Hagen Tweewielers) eerste, gevolgd door Ria Wittenberg (Bovemij Verzekeringen) en op de derde plek Martine Post (Post Fietsen).
Bij de heren eindigde Lex van de Aart (Bosman Tweewielers) op de eerste plek, gevolgd door Richard Ruijsbroek (Cees Boer) en Eric Claes (Vermeulen).

Reageer op dit artikel