nieuws

Gazelle introduceert Miss Grace Holland fiets en verloot VIP-kaarten voor oefeninterland Nederlands elftal

algemeen

Gazelle introduceert Miss Grace Holland fiets en verloot VIP-kaarten voor oefeninterland Nederlands elftal

Ter ere van het aankomend Europees Kampioenschap voetbal en de Olympische Spelen heeft Gazelle de Miss Grace Holland Limited Edition geïntroduceerd. Dealers die de fiets bestelden maakten kans op een VIP-arrangement voor de oefeninterland Nederland-Noord-Ierland.

 

DIEREN – Ter ere van het aankomend Europees Kampioenschap voetbal en de Olympische Spelen heeft Gazelle de Miss Grace Holland Limited Edition geïntroduceerd. Dealers die de fiets bestelden maakten kans op een VIP-arrangement voor de oefeninterland Nederland-Noord-Ierland.

De opvallende fiets is voorzien van rood-wit-blauwe en oranje accenten en is in gelimiteerde oplage verkrijgbaar. Dealers die afgelopen weken deze Limited Editon hebben besteld, maakten daarbij kans op een VIP-arrangement voor twee personen voor de oefeninterland Nederland – Noord Ierland op zaterdag 2 juni aanstaande in de Amsterdam Arena.

Alleen GEJO Cycleworld voorspelde juiste eindstand

Om kans te maken op deze prijs moest men de juiste eindstand van de wedstrijd Bayern München – Nederland voorspellen. Door de onverwachte eindstand van 3-2 is het maar één dealer, GEJO Cycleworld, gelukt om de juiste stand te voorspellen. Gazelle heeft dan ook besloten onder de overige deelnemers van de actie nog eens 20 VIP-arrangementen te verloten. Winnaars ontvangen een deze dagen persoonlijk bericht.

Om ook het Oranjegevoel op de winkelvloer te stimuleren, ontvangt elke dealer die deze Limited Edition heeft besteld een speciaal Hup-Holland-Hup etaleerpakket bestaande uit een Wilhelmus banier en oranje vlaggetjes. De fiets wordt standaard geleverd inclusief Hup-Holland-Hup kratcover en zadelhoes voor slechts € 699.

Reageer op dit artikel