nieuws

FietsVAK’s mooiste stand

algemeen

FietsVAK’s mooiste stand

Kinderzitjesfabrikant GMG had de mooiste stand tijdens de FietsVAK van 2012. Tenminste, zo oordeelde de jury van de FietsVAK Stand van het Jaar verkiezing bestaande uit showmanager Stefan Vernooij en Jack Duis; voorzitter van het FietsVAK Tentoonstellingscomité.

 

AMSTERDAM – Kinderzitjesfabrikant GMG had de mooiste stand tijdens de FietsVAK van 2012. Tenminste, zo oordeelde de jury van de FietsVAK Stand van het Jaar verkiezing bestaande uit showmanager Stefan Vernooij en Jack Duis; voorzitter van het FietsVAK Tentoonstellingscomité.

GMG had niet alleen de mooiste van de FietsVAK van 2012, maar ook de stand met de meeste ‘stopping power’; met de meest vriendelijke standbemanning en de meest originele standaankleding. Op de foto ziet u Michael Krechting die namens GMG de onderscheiding in ontvangst neemt met in het midden FietsVAK showmanager Stefan Vernooij en rechts Jack Duis.

De FietsVAK stand van het jaar werd bekend gemaakt tijdens de gisteravond gehouden drukbezochte borrel voor standhouders. Daarbij werd tevens TDR Bikes benoemd tot Nieuwkomer van het Jaar.

Reageer op dit artikel