nieuws

FietsVAK voortvarend van start

algemeen

FietsVAK voortvarend van start

Een betere openingsdag had de FietsVAK zich niet kunnen wensen. Vandaag zijn er met een totaal van 2981 ruim tien procent meer bezoekers geregistreerd dan met de eerste dag vorig jaar toen de FietsVAK nog in Rosmalen plaatsvond.

 

AMSTERDAM – Een betere openingsdag had de FietsVAK zich niet kunnen wensen. Vandaag zijn er met een totaal van 2981 ruim tien procent meer bezoekers geregistreerd dan met de eerste dag vorig jaar toen de FietsVAK nog in Rosmalen plaatsvond.

De voortekenen voor een positief verloop van de naar Amsterdam verhuisde vakbeurs voor de fietsenbranche waren er vorige week al. Nog voor de deuren van het Amsterdamse beurscomplex opengingen, hadden zich al 7.500 personen als bezoeker voorgeregistreerd op Fietsvak.nl.

Meer regels in Amsterdam RAI
De eerste dag is positief verlopen, waarbij er ook nog eens redelijk orders zijn geschreven door fabrikanten en leveranciers. Toch is niet alles koek en ei met de verhuizing naar Amsterdam. Exposanten is meer dan duidelijk geworden dat Amsterdam RAI meer regels hanteert en handhaaft dan de Rosmalense beursorganisatie.

Dit neemt niet weg dat de FietsVAK van 2012 direct bij binnenkomst een prima indruk geeft van een moderne, sfeervolle beurs. Zo’n prima indruk zelfs dat de discussie over het toevoegen van publieksdagen aan de FietsVAK ook direct weer opleeft.

Reageer op dit artikel