nieuws

FietsLease Holland biedt breed assortiment A-merk leasefietsen

algemeen

FietsLease Holland biedt breed assortiment A-merk leasefietsen

FietsLease Holland biedt sinds 5 mei de mogelijkheid om een breed assortiment A-merk fietsen te leasen. Hiermee speelt het bedrijf in op de behoefte van consumenten om de kosten van de aanschaf van een nieuwe, A-merk fiets te kunnen spreiden.

 

HENDRIK IDO AMBACHT – FietsLease Holland biedt sinds 5 mei de mogelijkheid om een breed assortiment A-merk fietsen te leasen. Hiermee speelt het bedrijf in op de behoefte van consumenten om de kosten van de aanschaf van een nieuwe, A-merk fiets te kunnen spreiden.

Via haar website www.fietsleaseholland.nl biedt het Ambachtse bedrijf een groot aanbod aan merken en modellen. Het bestellen verloopt via een invoerproces en er is keuze uit verschillende looptijden met uiteenlopende termijnbedragen. Fietsen kunnen ook verzekerd worden tegen schade en diefstal.

Eenmaal besteld, wordt de fiets op maat afgesteld en rijklaar thuisbezorgd.

Reageer op dit artikel