nieuws

EZ subsidieert collectieve deelname aan Oekraïnse beurs in Kiev

algemeen

EZ subsidieert collectieve deelname aan Oekraïnse beurs in Kiev

DEN HAAG – Veertien Nederlandse fietsbedrijven wordt de mogelijkheid geboden tegen een sterk gereduceerd tarief, collectief deel te nemen aan de VELOBIKE 2012 beurs in Kiev, Oekraïne. Deze vakbeurs vindt plaats van

 

DEN HAAG – Veertien Nederlandse fietsbedrijven wordt de mogelijkheid geboden tegen een sterk gereduceerd tarief, collectief deel te nemen aan de VELOBIKE 2012 beurs in Kiev, Oekraïne. Deze vakbeurs vindt plaats van 2 t/m 4 maart 2012.

In het kader van het programma Collectieve Promotionele Activiteiten van Agentschap.nl (de subsidie verlenende poot van het ministerie van Economische Zaken) wordt de collectieve Holland stand georganiseerd, in samenwerking met Kamer van Koophandel Oost Nederland, Gricon, Rai Vereniging Afdeling Fietsen en Clearscope. Daarnaast wordt het project aan Oekraïense kant ondersteund door de Nederlandse Ambassade in Kiev.

VELOBIKE wordt in 2012 voor de 8e maal gehouden en is een internationale vakbeurs op het gebied van fietsen, fietsonderdelen, toebehoren en accessoires (www.velobike.kiev.ua). VELOBIKE heeft een internationale uitstraling en trekt naast exposanten uit Oekraïne ook exposanten uit de rest van Europa. De beurs bestaat uit de volgende subbeurzen: fietsen, speciale kleding, uitrusting en toebehoren, onderdelen, accessoires, gereedschappen, outdoor: kleding, uitrusting, apparatuur voor avontuurlijk toerisme, wandelen, klimmen en bergbeklimmen.

Op de VELOBIKE wordt een collectieve Holland Stand voor 14 bedrijven neergezet. In het midden van de stand zal een gemeenschappelijke ruimte van 10 m² worden ingericht als centrale meetingpoint. De stand heeft een open concept met een typische Hollandse uitstraling. De 14 Nederlandse bedrijven die interesse hebben in deelname kunnen kiezen uit drie verschillende standruimtes: Basisstand van 6 m²: € 950,-; Extra stand van 9 m²: € 1.300,-; Plus stand van 12 m²: € 1.600,-.

De genoemde deelnemersbijdragen zijn inclusief stroom, water, elektriciteit en de volgende activiteiten/diensten: verzorging van de standruimte, standontwerp, standbouw en standinrichting. Collectieve catering op de stand; opname in de beurscatalogus VELOBIKE incl. internetoptreden; PR-acties (missieboekje, persberichten, promotie tijdens de beurs); bezoekersmarketing – collectieve uitnodiging van potentiële klantgroepen; netwerkborrel bij de Nederlandse Ambassade in Kiev; verzorging collectief reisarrangement in Kiev; ter plekke begeleiding door het team van Gricon en Kamer van Koophandel; ter beschikking stellen van tolken Engels-Oekraïens en Engels-Russisch; bezoeken van een aantal fietsenspeciaalzaken in Kiev om zo een goed beeld te krijgen van het aanbod in Oekraïne. Niet inbegrepen in de genoemde deelnemersbijdragen zijn individuele kosten, zoals individuele reis-, verblijf en transportkosten.

Wilt u deelnemen aan de collectieve Holland Stand op de VELOBIKE 2012?

U kunt zich aanmelden via de website van NL EVD Internationaal:


Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
Kamer van Koophandel Oost Nederland
Anne Marie Startman
T. 053 – 484 97 56
annemarie.startman@kvk.nl

Gricon
Benno Grimberg en Aleksey Leonov
Kantoor Enschede: T. 053 – 478 04 43
Kantoor Kiev: T. +38 044 42 88 113
grimberg@gricon.nl
info@gricon.com.ua

 

Of klik hier voor de brochure Holland Stand op de VELOBIKE 2012.

 

Reageer op dit artikel