nieuws

E-bikes testen op E-bike Testdag Groene Hart en ElektrischeFietsen.com Event

algemeen

E-bikes testen op E-bike Testdag Groene Hart en ElektrischeFietsen.com Event

De komende tijd worden er weer een aantal grote e-bike testdagen gehouden. A.s. vrijdag 20 april is de E-bike Testdag voor het Groene Hart in Alphen aan den Rijn en op zondag 6 mei a.s. wordt voor de tiende keer het jaarlijkse ElektrischeFietsen.com Event gehouden.

 

ALPHEN A/D RIJN/AMERSFOORT –De komende tijd worden er weer een aantal grote e-bike testdagen gehouden. A.s. vrijdag 20 april is de E-bike Testdag voor het Groene Hart in Alphen aan den Rijn en op zondag 6 mei a.s. wordt voor de tiende keer het jaarlijkse ElektrischeFietsen.com Event gehouden.

De E-bike Testdag voor het Groene Hart is een gezamenlijk initiatief van Gek van Fietsen.nl en zes fietsfabrikanten, ondersteund door BOVAG. Deze testdag wordt voor de derde keer georganiseerd. Er kunnen e-bikes van Giant, Koga, Flyer, Trek, Gazelle en Batavus getest worden.

Testen op parcours Wieler en Toervereniging Avanti
Volgens Rik de Bruin van Gek van Fietsen.nl is na het succes van vorig jaar besloten om de E-bike testdag ook dit jaar plaats te laten vinden op het afgesloten parcours bij Wieler en Toervereniging Avanti langs de N11. “Op het nieuwe parcours van de club kan iedereen perfect proefrijden en zich laten voorlichten door de aanwezige fabrikanten. Er zijn bij elkaar ruim 75 testfietsen beschikbaar. “

Informatie E-bike Testdag voor het Groene Hart:

Datum en tijdstip: vrijdag 20 april tussen 14.30 en 19.30 uur
Toegang gratis, bij voorinschrijving kop koffie gratis.

Locatie: Wieler en Toervereniging Avanti, Amerikalaan 163, 2408 TX Alphen a/d Rijn

ElektrischeFietsen.com Event

Het ElektrischeFietsen.com Event wordt zorgd door de Stichting ElektrischeFietsen.com. Inmiddels hebben al meer dan 18 elektrische merken aangegeven aanwezig te zullen zijn op deze dag. Tijdens de dag kan men al deze merken gratis testen op een groot testparcours van 1.500 meter.

Informatie ElektrischeFietsen.com Event

Datum en tijdstip: zondag 6 mei 2012 van 10.00 uur – 17.00 uur
Gratis toegang.
Locatie:
Sportpark Zielhorst (tevens de straatnaam voor in de navigatie)
3822 ZT Amersfoort

Reageer op dit artikel