nieuws

Dahon start productie in Europa

algemeen

Dahon start productie in Europa

Dahon hield onlangs voor de vijfde keer een internationale conferentie voor haar 60 distributiepartners. Reden om de conferentie te houden in de hoofdstad van Bulgarije, Sofia, waar de start van de Europese productie van Dahon in Plovdiv werd gevierd.

 

SOFIA (Bulgarije) – Dahon hield onlangs voor de vijfde keer een internationale conferentie voor haar 60 distributiepartners. Reden om de conferentie te houden in de hoofdstad van Bulgarije, Sofia, waar de start van de Europese productie van Dahon in Plovdiv werd gevierd.

De distributeurs kregen een rondleiding in de fabriek met de naam Maxcom en werden daar verwelkomd door Maxim Mitkov, directeur en oprichter van Maxcom. De gasten kregen het volledige productieproces te zien en konden testrijden op de nieuwste producten van Dahon voor 2013..

Voor verbetering van het merk

Dr David Hon, oprichter en CEO, zei na afloop van de conferentie: “Ik ben erg blij met het resultaat van het evenement van dit jaar. Het was zeer nuttig om ieders ideeën en voorstellen op een rijtje te zetten om zo het merk verder te verbeteren. Het gaf ons daarnaast de mogelijkheid onze partners persoonlijk te ontmoeten.”

Reageer op dit artikel