nieuws

Commercieel Directeur Roy Fuijk verruilt Gazelle voor Porsche

algemeen

Commercieel Directeur Roy Fuijk verruilt Gazelle voor Porsche

Gazelle’s Commercieel Directeur Roy Fuijk (foto) verruilt tweewielers voor vierwielers en dan ook nog eens exclusieve vierwielers. Hij maakt binnen Pon Holdings een vervolgstap in zijn carrière. Hij is gevraagd voor de functie van Manager Marketing & Sales bij Porsche waar hij over enkele weken start in zijn nieuwe baan. Fuijk wordt opgevolgd door Eric Otto van Bruynzeel Keukens, waar hij vanaf 2005 Commercieel Directeur was.

 

DIEREN – Gazelle’s Commercieel Directeur Roy Fuijk (foto) verruilt tweewielers voor vierwielers en dan ook nog eens exclusieve vierwielers. Hij maakt binnen Pon Holdings een vervolgstap in zijn carrière. Hij is gevraagd voor de functie van Manager Marketing & Sales bij Porsche waar hij over enkele weken start in zijn nieuwe baan. Fuijk wordt opgevolgd door Eric Otto van Bruynzeel Keukens, waar hij vanaf 2005 Commercieel Directeur was.

Roy Fuijk is ruim twee jaar bij Gazelle verantwoordelijk geweest voor de commercie en heeft, volgens Gazelle, in die jaren veel nieuwe initiatieven binnen verkoop en marketing gerealiseerd. Het Gazelle managementteam bedankt Roy voor zijn aanzienlijke bijdrage in de afgelopen jaren en wenst hem veel succes bij het voortzetten van zijn loopbaan bij Porsche.

Met het aantrekken van Eric Otto is Gazelle er in geslaagd om de vacature die met Roy’s vertrek ontstond snel in te vullen. Eric Otto, 43 jaar, wordt commercieel directeur bij Gazelle. Voor zijn loopbaan bij Bruynzeel Keukens vervulde hij diverse functies bij KPN waarvan de laatste Directeur Verkoop was. Eric heeft HTS werktuigbouw gestudeerd en vervolgens Technische Bedrijfskunde aan de TU in Twente.

Reageer op dit artikel