nieuws

Campagnolo introduceert elektronische stuurschakelaar

algemeen

Campagnolo introduceert elektronische stuurschakelaar

Campagnolo heeft het Electronic Power Shift (EPS) stuurschakelaar- en remsysteem versneld ontwikkeld, speciaal voor Time Trial en Triatlon. Daarmee borduurt Campagnolo voort op het succes van Electronic Power Shift (EPS) en speelt in op de vraag naar uitbreiding van de componenten.

 

VICENZA (It) – Campagnolo heeft het Electronic Power Shift (EPS) stuurschakelaar- en remsysteem versneld ontwikkeld, speciaal voor Time Trial en Triatlon. Daarmee borduurt Campagnolo voort op het succes van Electronic Power Shift (EPS) en speelt in op de vraag naar uitbreiding van de componenten.

Campagnolo stelt in zijn persbericht dat kosten nog moeite zijn gespaard om de stuurschakel- en remsystemen versneld op de markt te brengen. Het is echter niet alleen gebleven bij deze ontwikkeling. Daarnaast heeft Campagnolo, voor dezelfde doelgroep van triatlon en time trial atleten, nieuwe Bora Ultra en Bullet Ultra streamlined cranksets geïntroduceerd.

Campagnolo Electronic Power Shift (EPS) werd eind 2011 geïntroduceerd door Campagnolo. In januari dit jaar werd het elektronische schakelsysteem in de Benelux geïntroduceerd.

Reageer op dit artikel