nieuws

Campagnolo App gelanceerd

algemeen

Campagnolo App gelanceerd

Campagnolo Sportswear Benelux heeft een exclusieve App voor Campagnolo/CSW gelanceerd. De Engelstalige App is wereldwijd gratis te downloaden in de App-store en geschikt voor zowel iPhone als iPad.

 

AALSMEER – Campagnolo Sportswear Benelux heeft een exclusieve App voor Campagnolo/CSW gelanceerd. De Engelstalige App is wereldwijd gratis te downloaden in de App-store en geschikt voor zowel iPhone als iPad.

Met deze App kunt u op een interactieve manier een reis maken door de historie van Campagnolo. De verschillende mijlpalen in de geschiedenis worden ondersteund met illustraties en videobeelden.

Vintage en Factory Store

Voor klanten die op zoek zijn naar een setje Delta remmen of andere Campagnolo Vintage onderdelen is de App ideaal. Via de App heeft men toegang tot de Campagnolo Vintage Store, waar een uitgebreid en constant veranderend assortiment onderdelen te vinden is.

Daarnaast is er ook een directe link naar de Factory Store waar, in samenwerking met de dealers, tegen aantrekkelijke prijzen Campagnolo Sportwear kleding te verkrijgen is.

Social media

Via de App kan men op de hoogte blijven van het laatste Campagnolo nieuws via Facebook en Twitter. In de toekomst zal de App verder uitgebreid worden met nieuwe mogelijkheden en services. De App is te vinden via iTunes of middels de QR-code hiernaast.

Reageer op dit artikel