nieuws

Brittijn voor de tweede keer failliet

algemeen

Afgelopen vrijdag is Brittijn Nijmegen failliet verklaard. Dit is de tweede keer voor het bedrijf, dat in het voorjaar van 2008 ook failliet ging. Gelukkig kon Frans Brittijn in maart 2008 een doorstart maken. Net als in 2008 is ook dit keer de slechte levering van modellen de oorzaak van het faillissement. “Ik kan en mag niet te veel zeggen, maar de geschiedenis heeft zich herhaald. Ik zag het al langer aankomen en heb van alles geprobeerd om het tij te keren, maar het is helaas niet gelukt het bedrijf te redden.”

Brittijn voor de tweede keer failliet
Brittijn

Frans Brittijn vindt het met name vervelend voor zijn negen medewerkers, die hij heeft moeten ontslaan. “Heel vervelend, niet alleen voor de jongens maar ook voor mijn dealers. Maar het is niet anders.” Het faillissement is uitgesproken bij de rechtbank van Arnhem. Een curator is bezig het faillissement af te wikkelen.

Reageer op dit artikel