nieuws

Bobike mini City wint TAIPEI CYCLE d&i Award 2012

algemeen

Bobike mini City wint TAIPEI CYCLE d&i Award 2012

Dremefa is met de Bobike mini City winnaar van de TAIPEI CYCLE d&i Award 2012 in de categorie accessoires. De Bobike mini City is op basis van een uitgebreide set van criteria door een gerenommeerde deskundige jury op een aantal belangrijke criteria beoordeeld. Criteria op het gebied van design, innovatie, kwaliteit van het ontwerp, keuze van materialen, veiligheid en branding.

 

DOESBURG – Dremefa is met de Bobike mini City winnaar van de TAIPEI CYCLE d&i Award 2012 in de categorie accessoires. De Bobike mini City is op basis van een uitgebreide set van criteria door een gerenommeerde deskundige jury op een aantal belangrijke criteria beoordeeld. Criteria op het gebied van design, innovatie, kwaliteit van het ontwerp, keuze van materialen, veiligheid en branding.

De TAIPEI CYCLE d&i Award is een initiatief van de Taiwan External Trade Development Council (TAITRA) en de Taiwan Bicycle Exporters Association (TBEA) en wordt georganiseerd door iF International Forum Design GmbH, onder het iFlabel. Tal van producten uit heel de wereld dingen mee naar deze prestigieuze Award.

Het International Forum Design wordt beschouwd als een van ’s werelds toonaangevende industriële vormgeving instellingen. IF heeft een speciaal erkenning de IF award – een van de belangrijkste designprijzen ter wereld. Dremefa is trots dat zij deze prijs in ontvangst mogen nemen.

De uitreiking is tijdens de Taipei Cycle International Press Conference and d&i Awards Ceremony op 6 maart a.s.

Reageer op dit artikel