nieuws

7 redenen om naar de FietsVAK te gaan

algemeen

7 redenen om naar de FietsVAK te gaan

Het ziet er naar uit dat de aankomende FietsVAK in de Amsterdam RAI weer een waar feestje gaat worden. Met volop mogelijkheden om goede zaken te doen, relaties te ontmoeten, kennis op te doen tijdens de zogeheten Inspiratiesessies en natuurlijk al het laatste nieuws op fietsgebied te zien. Tweewieler zet de zeven belangrijkste redenen om de FietsVAK van 2012 te bezoeken voor u op een rij.

 

DOETINCHEM – Het ziet er naar uit dat de aankomende FietsVAK in de Amsterdam RAI weer een waar feestje gaat worden. Met volop mogelijkheden om goede zaken te doen, relaties te ontmoeten, kennis op te doen tijdens de zogeheten Inspiratiesessies en natuurlijk al het laatste nieuws op fietsgebied te zien. Tweewieler zet de zeven belangrijkste redenen om de FietsVAK van 2012 te bezoeken voor u op een rij.

Waarom mag u de FietsVAK 2012 niet missen?

1. Mogelijkheden voor uitstekend zakendoen met beursaanbiedingen van meer dan130 exposanten
2. Het FietsVAK Theater met inspirerende sessies over ‘Het Nieuwe Winkelen’ , ‘Slim inruilen van e-bikes’,’ Hoe herken ik een gestolen fiets?’, ‘Bedrijfsoverdracht’ en ‘Omgaan met klanten, beter communiceren en meer verkopen’
3. Uitreiking Fiets van het Jaar en E-bike van het Jaar
4. Bekendmaking Fiets Innovatie Award
5. Voordelig reizen naar de Amsterdam RAI met een NS retour voor slechts € 7,50
6. Een testparcours waar u diverse modellen kunt testen
7. En zeker ook niet onbelangrijk: om uw relaties en branchegenoten te ontmoeten.

Op www.fietsvak.nl kunt u zich voorregistreren voor een gratis toegangskaart. Gebruik daarvoor de brief met registratiecode die is bijgesloten bij het januari-nummer van Tweewieler. Deze valt op vrijdag 20 januari bij u in de bus. Bij de registratie kunt u tevens een NS-dagretour bestellen voor slechts € 7,50 per persoon. Geldig vanaf elk NS-station in Nederland met de trein naar Amsterdam RAI en terug. Dit NS-dagretour is persoons- en trajectgebonden.

Wanneer u zich aanmeldt voor een gratis toegangskaart, kunt u zich tevens laten registreren als deelnemer aan een van de inspiratiesessies.

Informatie FietsVAK 2012
Beurslocatie: Amsterdam RAI – Holland complex, hal 8
Datum: zondag 29 januari t/m dinsdag 31 januari 2011
Organisatie: Amsterdam RAI en RAI Vereniging
Openingstijden: zondag, maandag en dinsdag van 10.00 uur tot 18.00 uur

Gratis beursbezoek
De voorregistratie voor een gratis beursbezoek middels de kaart in het januari-nummer van Tweewieler doet u op: www.fietsvak.nl.

Reageer op dit artikel