nieuws

100-jarig Juncker Bike Parts houdt een jaar lang dealeracties

algemeen

100-jarig Juncker Bike Parts houdt een jaar lang dealeracties

Juncker Bike Parts bestaat honderd jaar en viert dit samen met haar dealers. Zo mag elke week een klant voor 250 euro gratis winkelen bij Juncker. Ook trakteerde Juncker haar klanten en medewerkers al op een bezoek aan de op 8 april 2012 in de Rotterdamse Kuip gespeelde KNVB bekerfinale.

 

VEENENDAAL –  Juncker Bike Parts bestaat honderd jaar en viert dit samen met haar dealers. Zo mag elke week een klant voor 250 euro gratis winkelen bij Juncker.
Ook trakteerde Juncker haar klanten en medewerkers al op een bezoek aan de op 8 april 2012 in de Rotterdamse Kuip gespeelde KNVB bekerfinale.

“We willen zoveel mogelijk klanten de kans geven om onze verjaardag met ons mee vieren,” aldus Menno Visser, directeur van Juncker. “Daarom hebben we ervoor gekozen om het hele jaar door feestelijke acties te houden, zodat er voor elk wat wils is en geen klant het feest hoeft te missen.”

Dit voorjaar trekt Juncker uit alle bestellingen elke week een klant die vervolgens voor 250 euro gratis mag winkelen. Rijwielhandel Schaafsma uit het Friese Damwoude viel als eerste in de prijzen.

Foto: Rijwielhandel Schaafsma krijgt de prijs overhandigd door Juncker vertegenwoordiger Marcel Vlot.

Reageer op dit artikel