nieuws

10 best gelezen artikelen op Tweewieler.nl in de maand maart

algemeen

10 best gelezen artikelen op Tweewieler.nl in de maand maart

Dat de tweewielerbranche altijd volop in beweging is, blijkt wel uit de hoeveelheid nieuws die elke maand gepubliceerd wordt op www.tweewieler.nl. En deze artikelen worden grif gelezen door de vele bezoekers van de website. Welke tien artikelen waren het meest populair in de maand maart?

 

DOETINCHEM – Dat de tweewielerbranche altijd volop in beweging is, blijkt wel uit de hoeveelheid nieuws die elke maand gepubliceerd wordt op www.tweewieler.nl. En deze artikelen worden grif gelezen door de vele bezoekers van de website. Welke tien artikelen waren het meest populair in de maand maart?

Onze columnist Ron Haker mag zich altijd verheugen in een grote belangstelling. Niet zelden doen zijn opiniërende artikelen stof opwaaien, ze staan dan ook garant voor levendige discussies op tweewieler.nl. De column ‘Moeten gewone dealers maar stoppen met het energie en geld steken in bepaalde merken?’ werd het meest gelezen in de maand maart. Ook leverde de column 54 reacties op van specialisten uit de tweewielerbranche.

Ontevreden Gazelle-dealers

De bekendmaking dat John Fentener van Vlissingen een groot aantal aandelen in de Accell Groep NV (Batavus, Koga, Sparta) heeft gekocht, trok na Ron Haker de meeste lezers, gevolgd door het artikel over ontevreden Gazelle-dealers, die morden over de actie waarbij medewerkers van Pon tegen een lage uitleveringsvergoeding een nieuwe fiets aan kunnen schaffen.

Dit artikel lokte weer de nodige reacties uit van specialisten die het eens of juist oneens waren met de voor dit verhaal geïnterviewde Marc Ermens, winnaar van de Tweewielerwinkel van het Jaar-verkiezing 2012. Zo werd ook de nieuwe functie van Rob Beset, als managing director bij Dremefa, begroet met zowel positieve als negatieve reacties. En zo fungeert Tweewieler.nl niet alleen als nieuwsbron, maar ook als discussieplatform voor een branche die nooit stilstaat.

Top 10 van best gelezen artikelen in maart

1. Weblog Ron Haker: ‘Moeten gewone dealers maar stoppen met het energie en geld steken in bepaalde merken?’
2. ‘Rijkste man van Nederland neemt belang in moeder van Batavus, Koga en Sparta’
3. ‘Dealers niet bij met uitlevering gazelle fietsen aan medewerkers Pon’
4. ‘Bikeshop Stappenbelt dicht’
5. ‘Rob Beset aan de slag bij Dremefa’
6. Première smart e-bike tijdens Maffe Marathon Bijenkorf
7. Weblog Ron Haker: ‘Cadeautjes bij aankoop van een fiets; werkt dat?’
8. ‘Specialized betreedt e-bike markt met de Specialized Turbo’
9. ‘Doorbraak in e-bike accu-technologie?’
10. ‘Sparta krijgt tientallen tips over imitatiefietsen’

Reageer op dit artikel