nieuws

Sigma Sport SC 6.12 stopwatch

algemeen

Sigma Sport SC 6.12 stopwatch

Sigma Sport brengt met de SC 6.12 voor de eerste keer een pure stopwatch op de markt. De SC 6.12 kent diverse functies, te gebruiken tijdens bijvoorbeeld fietstrainingen.

Sigma Sport brengt met de SC 6.12 voor de eerste keer een pure stopwatch op de markt. De SC 6.12  kent diverse functies, te gebruiken tijdens bijvoorbeeld fietstrainingen.

De gemeten tijd wordt op de honderdste seconde exact gemeten en overzichtelijk op het grote scherm weergegeven. In totaal kunnen er 99 ronden worden gemeten, voor telkens zeven trainingseenheden., om prestaties met  eigen eerdere verrichtingen of die van verschillende anderen te kunnen vergelijken.

Tijdens de training toont de SC 6.12 de actuele tijd, met welke ronde de gebruiker is en de totale tijd. In de modus Easy LapView worden aparte rondetijden, de totale tijd van de ronden en natuurlijk de beste ronde weergegeven. De indicatie Best Lap geeft zowel tijdens de training als bij de analyse aan welke ronde de beste was.

De waterdichte stopwatch SC 6.12 in zwart-rood ligt vanaf eind mei 2012 voor de adviesprijs € 29,95 in de winkel.

 

Reageer op dit artikel