nieuws

Strak de zomer in met FALKE

algemeen

Strak de zomer in met FALKE

Functionaliteit, comfort en kleur gaan samen in de nieuwe FALKE Ergonomic Sport System lijn. Deze fraaie kledinglijn is gemaakt van speciale materialen die een optimale pasvorm bieden tijdens dagelijkse sportoefeningen, zoals fietsen.

Functionaliteit, comfort en kleur gaan samen in de nieuwe FALKE Ergonomic Sport System lijn. Deze fraaie kledinglijn is gemaakt van speciale materialen die een optimale pasvorm bieden tijdens dagelijkse sportoefeningen, zoals fietsen.

Vochtbeheersing is met name in de zomer een belangrijk aspect. Daarom wordt er handig gebruik gemaakt van ademende en vochtregulerende materialen. Extra inzetstukken van gaas in bijvoorbeeld de hardloopshorts zorgen voor nog betere ventilatie en ondersteunen daarmee het algehele welzijn van sporters tijdens de warmere maanden van het jaar.

Nieuw in de collectie zijn de kleuren: limoen geel, neon en lavendel. Gecombineerd met basis kleuren als zwart en grijs krijgt de collectie een hip en stijlvol gevoel.

Reageer op dit artikel