nieuws

ROTOR Q-Rings actie wegens succes verlengd

algemeen

ROTOR Q-Rings actie wegens succes verlengd

Twee maanden geleden ging de “niet tevreden, geld terug actie” van de ovale ROTOR Q-Rings van start. Aanvankelijk zou deze actie duren tot en met de maand maart, maar door het enorme succes is besloten deze te verlengen tot en met juli 2012.

Twee maanden geleden ging de "niet tevreden, geld terug actie" van de ovale ROTOR Q-Rings van start. Aanvankelijk zou deze actie duren tot en met de maand maart, maar door het enorme succes is besloten deze te verlengen tot en met juli 2012.

Tijdens de actieperiode kon iedereen die Q-Rings overwogen heeft maar nog twijfelde om tot aanschaf over te gaan, de Q-Rings 30 dagen uitproberen met een niet tevreden, geld terug garantie. Bekend is dat fietsen met ROTOR Q-Rings het geleverde vermogen met 4% verhoogt en de vorming van lactaat met 9% vermindert, maar recent onderzoek aan de Cal Poly Universiteit (Californië, USA) heeft aangetoond dat het geleverde vermogen in een 1 kilometer tijdrit na een fietstocht van 45 minuten met maar liefst 26,7 Watt toeneemt. Ook is gemeten dat met het gebruik van Q-Rings het zuurstofverbruik vermindert en de hartslag in submaximale testen lager is.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van importeur Veltec.
 

Reageer op dit artikel