nieuws

Het Multivan Merida Biking Team met Rudi van Houts tijdens de Word Cup Houffalize

algemeen

Het Multivan Merida Biking Team met Rudi van Houts tijdens de Word Cup Houffalize

In deze video kunt het Multivan Merida Biking Team 2012 volgen voor, tijdens en na de tweede World Cup wedstrijd in Houffalize, België. De Nederlander Rudi van Houts presteert uitstekend voor het team van Merida, ook op het technische en dus lastige parcours van Houffalize. Van Houts, nog maar net hersteld van een fikse schouderblessure, begon voorzichtig in Houffalize maar wist uiteindelijk als vijftiende te finishen.

In deze video kunt het Multivan Merida Biking Team 2012 volgen voor, tijdens en na de tweede World Cup wedstrijd in Houffalize, België. De Nederlander Rudi van Houts presteert uitstekend voor het team van Merida, ook op het technische en dus lastige parcours van Houffalize. Van Houts, nog maar net hersteld van een fikse schouderblessure, begon voorzichtig in Houffalize maar wist uiteindelijk als vijftiende te finishen.

Reageer op dit artikel