nieuws

Castelli Gabba Convertible

algemeen

Castelli Gabba Convertible

Het assortiment Nanoflex van Castelli beschermt de fietser tijdens het voorjaar met een waterafstotende bibshort en arm –en beenwarmers. De Gabba Rain Jersey, korte mouwen, completeert dit verhaal. Castelli bouwt nu verder op het succes van de Gabba. In de winter komt er een Gabba met lange afneembare mouwen, de Gabba Convertible.

Het assortiment Nanoflex van Castelli beschermt de fietser tijdens het voorjaar met een waterafstotende bibshort en arm –en beenwarmers. De Gabba Rain Jersey, korte mouwen, completeert dit verhaal. Castelli bouwt nu verder op het succes van de Gabba. In de winter komt er een Gabba met lange afneembare mouwen, de Gabba Convertible.

In 2010 paste Castelli als eerste nanotechnologie toe voor de productie van arm -en beenwarmers. Dit zorgde voor een sterk waterafstotend effect. De druppels worden niet opgenomen door de stof, maar rollen er letterlijk af. De stof is niet 100% waterdicht, maar bij nat weer wel de meest waterafstotende die er bestaat. Dat maakt de broek warm en ademend bij droog weer.

Castelli wilde een bovenstuk dat het overbodig maakt om nog een regenvest op zak te hebben, zonder dat de renner inboet aan aerodynamisch vermogen. De jersey weet enkele begeerlijke eigenschappen te combineren: waterafstotend, 4 way stretch en een zeer ademend vermogen waardoor het zich onderscheidt van de concurrentie.
 

Reageer op dit artikel