nieuws

ASSOS presenteert de nieuwe ss.1 en ss.Lady

algemeen

ASSOS presenteert de nieuwe ss.1 en ss.Lady

De ss.1 is de nieuwe standaard performance trui van ASSOS en de opvolger van de ss.Uno. Assos brengt zelden een nieuw product uit met alleen maar nieuwe designs. Door de introductie van de ss.1 perfectioneert Assos dan ook de term “performance wielertrui”.

De ss.1 is de nieuwe standaard performance trui van ASSOS en de opvolger van de ss.Uno. Assos brengt zelden een nieuw product uit met alleen maar nieuwe designs. Door de introductie van de ss.1 perfectioneert Assos dan ook de term “performance wielertrui”.

De ss.1 bestaat voornamelijk uit het nieuwe Type.vX121, deze stof isoleert, beschermt en houdt de lichaamstemperatuur op peil. De trui heeft een volledige rits, 3 achterzakken en een veiligheidszakje met rits.

De ss.1 en de ss.Lady komen optimaal tot hun recht in combinatie met een interactive body Insulator.3.

  • Beschikbare maten ss.1: XS tot TIR
  • Beschikbare maten ss.Lady: XS tot XL
  • Kleuren: zwart, blauw, geel, rood, wit
     
Reageer op dit artikel