nieuws

Kijk binnen bij BikeSportive Specialized Store

algemeen

Kijk binnen bij BikeSportive Specialized Store

BikeSportive Specialized Store uit Haarlem was een van de drie finalisten voor de titel Tweewielerwinkel van het Jaar 2012. Die titel ging uiteindelijk, tijdens de BOVAG Tweewielerbranchedag op 13 februari 2012, naar Marc Ermens Fietsen uit Oploo. In deze video maakt u een virtueel rondje door de winkel van BikeSportive Specialized Store uit Haarlem.

HAARLEM – BikeSportive Specialized Store uit Haarlem  was een van de drie finalisten voor de titel Tweewielerwinkel van het Jaar 2012. Die titel ging uiteindelijk, tijdens de BOVAG Tweewielerbranchedag op 13 februari 2012, naar Marc Ermens Fietsen uit Oploo. In deze video maakt u een virtueel rondje door de winkel van BikeSportive Specialized Store uit Haarlem.

Reageer op dit artikel