nieuws

Win i-Pad: kom naar Tweewieler stand!

algemeen

Win i-Pad: kom naar Tweewieler stand!

Uiteraard ontbreekt Tweewieler niet op de FietsVAK. Uw vakblad is te vinden in de Park Foyer op stand 08. Ik nodig u van harte uit op de Tweewieler stand. Niet alleen voor een ontmoeting met een van de redactieleden, maar ook om deel te nemen aan de wedstrijd die we organiseren. Voor de winnaar ligt een i-Pad klaar!

DOETINCHEM – Uiteraard ontbreekt Tweewieler niet op de FietsVAK. Uw vakblad is te vinden in de Park Foyer op stand 08. Ik nodig u van harte uit op de Tweewieler stand. Niet alleen voor een ontmoeting met een van de redactieleden, maar ook om deel te nemen aan de wedstrijd die we organiseren. Voor de winnaar ligt een i-Pad klaar!

Tevens hebben we voor alle abonnees van uw vakblad een gratis handige attentie klaarliggen. Kom die afhalen bij stand PF.08. U dient daarvoor wel de brief mee te nemen die hiervoor bijgesloten is bij de januari 2012 editie van Tweewieler. Dit nummer ligt vrijdag 20 januari bij u in de bus.

Jack Oortwijn
Hoofdredacteur Tweewieler
 

Reageer op dit artikel