nieuws

TV Gelderland bezoekt Geniet van Fietsen

algemeen

TV Gelderland bezoekt Geniet van Fietsen

Geniet van Fietsen in Nunspeet, een van de genomineerden voor de felbegeerde titel Tweewielerwinkel van het Jaar, kreeg bijzonder bezoek: TV Gelderland kwam binnenvallen met een cameraploeg.

NUNSPEET – Geniet van Fietsen in Nunspeet, een van de genomineerden voor de felbegeerde titel Tweewielerwinkel van het Jaar, kreeg bijzonder bezoek: TV Gelderland kwam binnenvallen met een cameraploeg. In het filmpje dat in het journaal van TV Gelderland werd uitgezonden, vertelt Ferry Smith iets over de verkiezing en komt eigenaar Ronald van Rumpt uitgebreid aan het woord.

Ronald van Rumpt vertelt: “Ik had toen ik genomineerd was een persbericht gemaakt en die naar verschillende media doorgestuurd. TV Gelderland belde me onlangs met de vraag of ze bij de jurering mochten komen filmen.” Ferry Smith is blij met de aandacht voor de verkiezing: “Het is goed om de titel Tweewielerwinkel van het Jaar meer onder de aandacht van consumenten te brengen. En Ronald heeft natuurlijk veel publiciteit voor zijn winkel gekregen.”

Het item over de verkiezing start vanaf 10.34 minuten.

Reageer op dit artikel