nieuws

Terugroepactie Schwalbe tubekit

algemeen

Terugroepactie Schwalbe tubekit

Schwalbe roept tubekits die in 2011 geproduceerd zijn terug. Wegens mogelijke verontreinigingen die bij de productie zijn opgetreden kan het zijn dat de kit niet over voldoende kleefkracht beschikt. Dit meldt Schwalbe op haar website.

HOOFDDORP – Schwalbe roept tubekits die in 2011 geproduceerd zijn terug. Wegens mogelijke verontreinigingen die bij de productie zijn opgetreden kan het zijn dat de kit niet over voldoende kleefkracht beschikt. Dit meldt Schwalbe op haar website.

De terugroepactie van Schwalbe geldt voor 180 grams blikken tubular cement met de productiecode 110509. Leveringen van na mei 2011 zijn wel in orde, aldus Schwalbe.

Schwalbe adviseert de kit met de bewuste productiecode niet te gebruiken maar retour te zenden. Schwalbe zal de kit kostenloos vervangen. Indien de kit al wel gebruikt is, adviseert Schwalbe scherp te controleren of de band goed op het wiel gefixeerd is.

Reageer op dit artikel