nieuws

Studiestof voor wielrenners

algemeen

Studiestof voor wielrenners

Bij Uitgeverij Tirion Sport verschijnt op 23 januari het boek Beter presteren met wielrennen. De auteurs, waaronder voormalig wielerprof Remmert Wielinga, laten zien hoe je het maximale uit je wielercarrière haalt.

Bij Uitgeverij Tirion Sport verschijnt op 23 januari het boek Beter presteren met wielrennen. De auteurs, waaronder voormalig wielerprof Remmert Wielinga, laten zien hoe je het maximale uit je wielercarrière haalt.

Beter presteren met wielrennen is niet louter bedoeld voor de wielrenners die een profcarrière ambiëren, maar ook voor de enthousiaste wieltoerist die simpelweg meer plezier uit het fietsen wil halen. Het boek bevat naast de tips en adviezen van wielerexpert en voormalig Tour de France-renner Wielinga ook nuttige informatie van een fitnessexpert en een voedingsdeskundige. Ook vind je stap-voor-stap trainingsschema’s en checklists in het boek. Beter presteren met wielrennen (ISBN 9789043901192) kost 16,95 euro.
 

Reageer op dit artikel