nieuws

Sparta introduceert 5 hippe fietsen

algemeen

Sparta introduceert 5 hippe fietsen

Met de introductie van de Fabulous 5 wil Sparta dealers beter laten profiteren van de populariteit van hippe en trendy fietsen. De Fabulous 5 van Sparta, voor het eerst te zien op de FietsVAK, combineren een scherpe prijsstelling met een hoog kwaliteitsniveau.

APELDOORN – Met de introductie van de Fabulous 5 wil Sparta dealers beter laten profiteren van de populariteit van hippe en trendy fietsen. De Fabulous 5 van Sparta, voor het eerst te zien op de FietsVAK, combineren een scherpe prijsstelling met een hoog kwaliteitsniveau.

Hippe en trendy fietsen zijn populair maar worden met name gekocht via branchevreemde kanalen, zo constateert Sparta. De vakhandel profiteert daarom maar mondjesmaat van de zogeheten fashion trend en dat gaat ten koste van de tweewielerspecialist.

Deze fashion trend zet door, ondanks de stijgende prijzen en de teleurstellende kwaliteit van de producten in het branchevreemde kanaal.

Om haar dealers te helpen het terrein terug te winnen komt Sparta tijdens de FietsVAK met de Fabulous 5: trendy fietsen van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.
 

Reageer op dit artikel