nieuws

Multicycle Urban Go-E lichtgewicht

algemeen

Multicycle Urban Go-E lichtgewicht

Multicycle brengt een overzichtelijke collectie, met per lijn drie modellen, een basismodel, een luxe uitgevoerd model, en een topmodel in carbon. Bovendien zijn al hun modellen zowel niet-elektrisch, als in elektrische uitvoering te verkrijgen.

AMSTERDAM – Multicycle brengt een overzichtelijke collectie, met per lijn drie modellen, een basismodel, een luxe uitgevoerd model, en een topmodel in carbon. Bovendien zijn al hun modellen zowel niet-elektrisch, als in elektrische uitvoering te verkrijgen.

In 2011 is de organisatie van Multicycle flink verbeterd. “Bedrijfsmatig hebben we de organisatie vorig jaar nog meer geoptimaliseerd,” zegt Jan de Jong van Multicycle. “Waardoor we nu een vrijwel 100% leveringsbetrouwbaarheid kunnen waarborgen.”

Multicycle streeft consistentie in assortiment na
Multicycle doet het erg goed volgens De Jong. “Naast onze zeer grote leveringsbetrouwbaarheid, zijn we mede succesvol doordat we modellen laten doorlopen en een grote consistentie in het assortiment nastreven.” Een goed voorbeeld is de Urban Go-E, het instapmodel in de Urban-lijn, die dankzij het gebruik van degelijke basiscomponenten slechts 20,9 kilogram weegt. Met een prijs van € 2.599,- een concurrerend model.

Multicycle investeert sterk in de organisatie en het merk. De after sales en sales organisatie is vorig jaar versterkt, en ook is flink geïnvesteerd in de eigen ontwikkeling van elektronica. Om de betrouwbaarheid ervan te kunnen garanderen. De Jong: “Voorheen kochten we de elektronica extern in, nu hebben we intern een afdeling waar onze elektronica ontwikkelen, met eigen software en hardware specialisten.”
 

Reageer op dit artikel