nieuws

Assembleren en controleren bij Batavus

algemeen

Assembleren en controleren bij Batavus

Fietsfabrikant Batavus gunde ons onlangs al een kijkje in de eigen lakkerij, waar de fietsen gespoten worden. Nu zien we hoe de fietsen van Batavus geassembleerd en gecontroleerd worden. Op de automatisch aangedreven montagelijn worden dagelijks honderden fietsen gemonteerd en wordt de kwaliteitscontrole doorgevoerd. Dat is nog steeds handwerk.

HEERENVEEN – Fietsfabrikant Batavus gunde ons onlangs al een kijkje in de eigen lakkerij, waar de fietsen gespoten worden. Nu zien we hoe de fietsen van Batavus geassembleerd en gecontroleerd worden. Op de automatisch aangedreven montagelijn worden dagelijks honderden fietsen gemonteerd en wordt de kwaliteitscontrole doorgevoerd. Dat is nog steeds handwerk.
 

Reageer op dit artikel