nieuws

Wintersporten met Bio-Racer

algemeen

Wintersporten met Bio-Racer

Voor de sportieve fietser die ook in de winter zijn hobby wil uitoefenen komt Bio-Racer met de Frost Jacket. Dit wintervest beschermt de fietser tegen wind en regen maar zorgt tegelijkertijd voor een goede ademing.

TESSENDERLO (BE) – Voor de sportieve fietser die ook in de winter zijn hobby wil uitoefenen komt Bio-Racer met de Frost Jacket. Dit wintervest beschermt de fietser tegen wind en regen maar zorgt tegelijkertijd voor een goede ademing.

De Frost Jacket is gemaakt van diverse, functionele stoffen. De buitenzijde is glad en wind- en waterdicht. De fleece-voering houdt de lichaamswarmte vast. Het Airtek membraam tussen die twee stoflagen beschermt tegen wind en zorgt voor een goede ademing. Transpiratievocht kan wel van binnen naar buiten afgevoerd worden zodat het lichaam droog blijft. De Frost Jacket is verder uitgerust met twee achterzakken met rits en een derde, gewone achterzak. De pasvorm is in een “aero snit” uitgevoerd. Het wintervest heeft een wat langere achterzijde zodat de fietser in en racehouding beter beschermd wordt tegen kou van achteren. De mouwuiteinden zijn dubbel zodat ze gen wind binnenlaten en de ritssluitingen zijn water- en winddicht. De Frost Jacket is er in het zwart met blauwe of gele accenten in de maten S tot en met XXL voor € 199,-.
 

Reageer op dit artikel