nieuws

Ecomobiel blijft in Rotterdam

algemeen

Ecomobiel blijft in Rotterdam

De vierde editie van ecomobiel vindt volgend jaar plaats op 9 & 10 oktober 2012 in Ahoy Rotterdam. Dat heeft 54Events, de organisatie achter ecomobiel bekend gemaakt.

ROTTERDAM – De vierde editie van ecomobiel vindt volgend jaar plaats op 9 & 10 oktober 2012 in Ahoy Rotterdam. Dat heeft 54Events, de organisatie achter ecomobiel bekend gemaakt.

 
Met deze keuze blijft ecomobiel voor het eerst sinds haar bestaan twee jaar achter elkaar op dezelfde locatie. Beursmanager Gerben Bierbooms licht de keuze toe: “We hebben de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt waardoor we noodgedwongen naar een steeds grotere locatie moesten. Enerzijds was dit een goed teken, maar anderzijds moesten we steeds het wiel opnieuw uitvinden. Ahoy kan ecomobiel qua ruimte voorlopig nog goed borgen waardoor we nu eerst verder kunnen werken aan de perfectionering van het event, rekening houdend met de ervaringen van vorig jaar.”


De opzet zal vergelijkbaar zijn met de voorgaande editie. Opnieuw wordt 10.000 m2 in hal 1 gevuld, ligt er een testparcours en zijn er verschillende workshops te bezoeken. De organisatie verwacht dat er netto meer meters benut zullen worden door het efficiënter inrichten van de locatie. Dat is nodig, omdat ook nu al veel interesse is vanuit  nieuwe deelnemers  die zich op ecomobiel willen presenteren.
 
Naast hal 1 heeft 54Events op 9 & 10 oktober ook hal 2 en 3 in Ahoy vast gelegd voor 2012. De twee extra hallen van nog eens zo’n 7.500 vierkante meter zijn vastgelegd om ruimte te creëren voor nieuwe concepten, waarover later meer bekend wordt gemaakt. 

Reageer op dit artikel