nieuws

Nieuwe website Tweewieler online

algemeen

Nieuwe website Tweewieler online

Vandaag is de nieuwe website van Tweewieler online. De oude site van Tweewieler draait inmiddels al weer heel wat jaren en de redactie vond het tijd om de website meer up-to-date te maken. De nieuwe website is overzichtelijker en kreeg een layout waarbij veel meer onderwerpen op de homepage te zien zijn. Ook de nieuwsbrief kreeg een nieuwe opmaak, wat zorgt voor een betere presentatie van de berichten.

DOETINCHEM – Vandaag is de nieuwe website van Tweewieler online. De oude site van Tweewieler draait inmiddels al weer heel wat jaren en de redactie vond het tijd om de website meer up-to-date te maken. De nieuwe website is overzichtelijker en kreeg een layout waarbij veel meer onderwerpen op de homepage te zien zijn. Ook de nieuwsbrief kreeg een nieuwe opmaak, wat zorgt voor een betere presentatie van de berichten.

Op de vernieuwde website van Tweewieler vindt u onder andere de nieuwste marktcijfers, de weblog van Ron Haker, de column van de hoofdredacteur en de laatste informatie over evenementen in de branche. Door een overzichtelijke presentatie biedt de website een betere toegang tot alle informatie waar de redactie van Tweewieler over beschikt en die van belang zijn voor u als tweewielerdetaillist. Goed nieuws voor alle fans van de weblog van Ron Haker: de inlogcode is er afgehaald, zodat iedereen weer direct de tekst kan lezen.

Reageer op dit artikel