nieuws

Efficiënt voorraadbeheer

algemeen

Efficiënt voorraadbeheer

Met het B.serv-concept speelt Berner optimaal in op de individuele behoeften van haar klanten. Binnen B.serv, een samenvoegsel van Berner Services, zorgt het C-Parts managementsysteem voor optimaal beheer van kleinmateriaal door de BERA®-modulerekken, kostenplaatsmanagement, barcode-etikettering en een scanner die bestellingen direct in de webshop plaatst.

Met het B.serv-concept speelt Berner optimaal in op de individuele behoeften van haar klanten. Binnen B.serv, een samenvoegsel van Berner Services, zorgt het C-Parts managementsysteem voor optimaal beheer van kleinmateriaal door de BERA®-modulerekken, kostenplaatsmanagement, barcode-etikettering en een scanner die bestellingen direct in de webshop plaatst.

Dit professioneel managementsysteem voor het magazijn wordt volledig naar wens bij de klant ingericht. De planning, opbouw, bevoorrading, etikettering en het bijvullen van kleinmateriaal is de expertise van Berner.

Het compacte en stabiele BERA-modulerekkensysteem vormt de basis. De verschillende modules worden afgestemd op de individuele behoeften. Via de barcode-etikettering kunnen de producten met de meegeleverde scanner gescand worden. Door de scanner aan te sluiten op een pc wordt de bestelling direct via de Berner Webshop in behandeling genomen.
Daarnaast kan ook transparantie in kosten eenvoudig worden gerealiseerd door bijvoorbeeld filialen of afdelingen aan kostenplaatsen toe te kennen.

Reageer op dit artikel