nieuws

Tehava International stopt per direct met Fulcrum

algemeen

Tehava International stopt per direct met Fulcrum

Tehava International, importeur en distributeur in fietsen, componenten en accessoires vertegenwoordigd een groot aantal merken in het sportieve , mid- en high end segment. Tehava streeft er naar om met al haar relaties op een constructieve en professionele wijze actief samen te werken, zo ook met het wielenmerk Fulcrum. Echter, er is een significant verschil in opvatting over de te volgen marktbewerking en strategie tussen Tehava International en Fulcrum.

GELEEN – Tehava International, importeur en distributeur in fietsen, componenten en accessoires vertegenwoordigd een groot aantal merken in het sportieve , mid- en high end segment. Tehava streeft er naar om met al haar relaties op een constructieve en professionele wijze actief samen te werken, zo ook met het wielenmerk Fulcrum. Echter, er is een significant verschil in opvatting over de te volgen marktbewerking en strategie tussen Tehava International en Fulcrum.

De samenwerking is dan ook op verzoek van Tehava International met ingang van september 2011 beëindigd. De distributie en service van Fulcrum zal worden voortgezet door One Way Distribution te Rotterdam (www.o-w-d.nl).

Reageer op dit artikel