nieuws

GMG wint Eurobike Award met Yepp mini

algemeen

GMG wint Eurobike Award met Yepp mini

FRIEDRICHSHAFEN (D) – Een trotse Sven Willems van GMG toont de Eurobike Award. Deze won het bedrijf afgelopen woensdag voor de Yepp mini. Eerder dit jaar won GMG met dit voorzitje ook al de Baby Innovatie Award. “Vooral het frisse uiterlijk en de keuze van materiaal wordt over het algemeen erg gewaardeerd. Door het zachte materiaal zitten kindjes heerlijk comfortabel in het zitje en er hoeft geen kussentje gebruikt te worden”, aldus Sven Willems.

FRIEDRICHSHAFEN (D) – Een trotse Sven Willems van GMG toont de Eurobike Award. Deze won het bedrijf afgelopen woensdag voor de Yepp mini. Eerder dit jaar won GMG met dit voorzitje ook al de Baby Innovatie Award. “Vooral het frisse uiterlijk en de keuze van materiaal wordt over het algemeen erg gewaardeerd. Door het zachte materiaal zitten kindjes heerlijk comfortabel in het zitje en er hoeft geen kussentje gebruikt te worden”, aldus Sven Willems.

Op de Eurobike in Friedrichshafen krijgt Willems veel goede reactie van internationale klanten. “We staan hier om distributeurs te ontmoeten. Over twee weken gaan we naar de beurs in Las Vegas om daar met onze Amerikaanse distributeur te staan. Vooral in de steden in het Westen van Amerika wordt steeds meer gefietst en worden veel fietspaden aangelegd. Maar we zitten met onze zitjes overal in de wereld, in verschillende landen in Europa, en zelfs in Australië en Japan.

Reageer op dit artikel