nieuws

Veel bewegingsvrijheid

algemeen

Veel bewegingsvrijheid

De handschoen Macna Equator kenmerkt zich door een ongekende bewegingsvrijheid dankzij een uniek detail; de ’30 degree buckle’. Dit is een geïntegreerde gesp die vlak boven de pols gemonteerd zit onder een hoek van 30 graden. Een aangetrokken strap voor een nauw aansluitende pasvorm gaat dankzij de ’30 degree buckle’ nooit meer ten koste van de bewegingsvrijheid.

De handschoen Macna Equator kenmerkt zich door een ongekende bewegingsvrijheid dankzij een uniek detail; de ‘30 degree buckle’. Dit is een geïntegreerde gesp die vlak boven de pols gemonteerd zit onder een hoek van 30 graden. Een aangetrokken strap voor een nauw aansluitende pasvorm gaat dankzij de ‘30 degree buckle’ nooit meer ten koste van de bewegingsvrijheid.

Verder biedt deze handschoen tijdens warme zomerdagen wat extra verkoeling onderweg dankzij de inzet van grote Safety-mesh panelen kan de wind namelijk vrij de handschoen inwaaien.

De Macna Equator is verkrijgbaar in de maten S t/m XXXL met een adviesprijs van €54,95. Meer informatie over deze handschoen en vele andere modellen die zijn uitgevoerd met de ‘30 degree buckle’ vindt u op www.macna.com.

Reageer op dit artikel