nieuws

Sugoi benoemt verkoopagent voor de Benelux

algemeen

Sugoi benoemt verkoopagent voor de Benelux

Kledingproducent Sugoi heeft Patrick van der Heijden aangesteld als nieuwe verkoopagent voor de Benelux. Patrick heeft zich als doel gesteld de komende jaren zo’n 30 fietsdealers te selecteren: “Ik ben op zoek naar winkels die echt met consumenten communiceren en klanten goed kunnen adviseren. Ik zoek winkels die aandacht geven aan een goede presentatie van kleding.” Patrick heeft de afgelopen twee jaar bij Veltec gewerkt en deed daarvoor ruime ervaring op in internationale retailconcepten bij Perry Sport en Helly Hansen.

COLUMBIA (CAN) – Kledingproducent Sugoi heeft Patrick van der Heijden aangesteld als nieuwe verkoopagent voor de Benelux. Patrick heeft zich als doel gesteld de komende jaren zo’n 30 fietsdealers te selecteren: “Ik ben op zoek naar winkels die echt met consumenten communiceren en klanten goed kunnen adviseren. Ik zoek winkels die aandacht geven aan een goede presentatie van kleding.” Patrick heeft de afgelopen twee jaar bij Veltec gewerkt en deed daarvoor ruime ervaring op in internationale retailconcepten bij Perry Sport en Helly Hansen.

Het merk Sugoi werd hiervoor gedistribueerd door de firma Robijns, een bedrijf met producten voor de outdoorwereld. “In goed overleg hebben zij besloten met het merk te stoppen omdat het niet echt in hun formule past.” Patrick is tevens parttime docent retailmanagement en denkt dealers goed te kunnen ondersteunen, bijvoorbeeld met het geven van een clinic of advies bij de presentatie in de winkel. “Ik ga met Sugoi een partnership aan met een dealer voor de lange termijn.” Sugoi is onderdeel van Dorel (Cannondale) en het merk is sponsor van het wielerteam Liquigas. Patrick is te bereiken onder +31 (0) 6 51 68 3139 en info@spot-onsports.com.

Reageer op dit artikel