nieuws

Ron Hout vertrekt bij Odice

algemeen

Ron Hout vertrekt bij Odice

HOOGEZAND – Ron Hout heeft vanmorgen aangekondigd dat hij gaat stoppen als directeur bij groothandel Odice. Edwin Broekhuijzen gaat hem als verkoopleider Nederland opvolgen en de directie gaat naar Cycle Union in Duitsland. De turbulente tijd rond de fusie van de verschillende grossiers en daarna de overname door Cycle Union hebben Ron Hout zoveel energie gekost dat hij besloten heeft zijn functie neer te leggen.

HOOGEZAND – Ron Hout heeft vanmorgen aangekondigd dat hij gaat stoppen als directeur bij groothandel Odice. Edwin Broekhuijzen gaat hem als verkoopleider Nederland opvolgen en de directie gaat naar Cycle Union in Duitsland. De turbulente tijd rond de fusie van de verschillende grossiers en daarna de overname door Cycle Union hebben Ron Hout zoveel energie gekost dat hij besloten heeft zijn functie neer te leggen.

 

“Vooral de samenvoeging van de diverse grossiers was erg zwaar. Odice zit nu na de overname door Cycle Union in een flinke groeifase en ik denk dat het goed is dat iemand anders de tweede fase met het bedrijf ingaat. In goede verstandhouding met de directie van Cycle Union heb ik het besluit genomen om te stoppen”, aldus Ron Hout. Hij geeft aan wel graag in de fietsbranche actief te blijven: “Ik ga het eerst even rustig aan doen en nadenken over wat ik wil. Ik hoop dat ik op termijn in de fietsbranche iets kan betekenen. Deze branche vind ik uitermate interessant, er gebeurt van alles op retailgebied, bij fabrikanten en grossiers.”

Reageer op dit artikel