nieuws

Pechverhelpingsdienst Bike Assist Belgium gaat samenwerken met de Fietsersbond

algemeen

Pechverhelpingsdienst Bike Assist Belgium gaat samenwerken met de Fietsersbond

De pechverhelpingsdienst Bike Assist Belgium en de Fietsersbond in België gaan dit najaar een eerste gezamenlijke campagne houden. Nieuwe leden van de Fietsersbond kunnen voortaan ook lid worden van Bike Assist Belgium en bestaande leden van de Fietsersbond genieten met korting van de dienstverlening van Bike Assist Belgium.

MOL (B) –  De pechverhelpingsdienst Bike Assist Belgium en de Fietsersbond in België gaan dit najaar een eerste gezamenlijke campagne houden. Nieuwe leden van de Fietsersbond kunnen voortaan ook lid worden van Bike Assist Belgium en bestaande leden van de Fietsersbond genieten met korting van de dienstverlening van Bike Assist Belgium.

 

Bike Assist Belgium maakt gebruik van pechpassen in verschillende categorieën die verkrijgbaar zijn bij fietsenzaken en via de website van Bike Assist: www.bikeassist.be. Bike Assist Belgium zorgt voor extra zekerheid bij de fietsers en promoot daarnaast ook het fietsgebruik. Bike Assist Belgium’s filosofie ligt daarmee volledig in lijn met de doelstellingen van de Fietsersbond. Uit diverse gesprekken, die reeds werden opgestart voor de lancering van Bike Assist Belgium en de Fietsersbond, groeide het idee van gezamenlijke campagnes en verregaande samenwerking. Bike Assist Belgium en de Fietsersbond lanceren daarom een gezamenlijke campagne vanaf 1 september tot en met 15 oktober 2011.

 

Nieuwe leden van de Fietsersbond krijgen een zilveren pechpas van Bike Assist Belgium aangeboden voor slechts € 55,-. Dit combinatielidmaatschap geldt voor 1 jaar. Bestaande leden van de Fietsersbond kunnen ook een zilveren pechpas van Bike Assist Belgium aankopen voor een bedrag van € 35,- in plaats van € 49,-. Bike Assist Belgium biedt anderzijds aan haar leden in dezelfde periode het lidmaatschap aan de Fietsersbond aan met een fikse korting voor slechts € 20,-.

Reageer op dit artikel