nieuws

Overname Gazelle nu definitief; directeur Walraven vertrekt

algemeen

Overname Gazelle nu definitief; directeur Walraven vertrekt

De overname van Koninklijke Gazelle door Pon Holdings BV is de afgelopen week afgerond. Tevens meldt Gazelle hedenmiddag dat nu de overname is geëffectueerd, Jeroen Walraven, sinds 15 april 2011 algemeen directeur van de Dierense fietsenfabriek, er de voorkeur aan geeft om: “Geen leiding te gaan geven aan de volgende fase in de groei van Gazelle.”

DIEREN – De overname van Koninklijke Gazelle door Pon Holdings BV is de afgelopen week afgerond. Tevens meldt Gazelle hedenmiddag dat nu de overname is geëffectueerd, Jeroen Walraven, sinds 15 april 2011 algemeen directeur van de Dierense fietsenfabriek, er de voorkeur aan geeft om: “Geen leiding te gaan geven aan de volgende fase in de groei van Gazelle.”

De afgelopen week heeft Gazelle de noodzakelijke toestemming van de Nederlandse Mededingsautoriteit (NMA) verkregen en zijn alle overige formaliteiten vervuld die de overname door Pon Holdings BV nog in de weg stonden.

Jeroen Walraven is nauw betrokken geweest bij het overname proces door Pon Holdings, in nauwe samenwerking met de Raad van Commissarissen. Gazelle zegt daarover: “Hiermee is een belangrijke stap gezet voor de toekomst van Gazelle. Jeroen heeft er zelf voor gekozen om geen leiding te gaan geven aan de volgende fase in de groei van Gazelle. Uiteraard bedanken wij Jeroen voor zijn grote inzet en persoonlijke betrokkenheid gedurende de periode dat hij voor Gazelle werkzaam is geweest.”

Tevens meldt Gazelle op zoek te gaan naar een nieuwe algemeen directeur die: “Samen met het managementteam invulling en leiding gaat geven aan de realisatie van onze ambities.” Tot die nieuwe algemeen directeur is gevonden zal vanuit Pon Holdings BV mede leiding worden gegeven aan Gazelle.

Reageer op dit artikel