nieuws

Leasebedragen Primeline handig vanuit VMSII op prijskaarten zetten

algemeen

Leasebedragen Primeline handig vanuit VMSII op prijskaarten zetten

Vendit heeft in samenwerking met Primeline het winkelmanagementsysteem VMSII aangevuld met een handig verkoopmiddel voor de ondernemer. Vanaf heden is het mogelijk om vanuit VMSII, enkel voor .NET gebruikers, prijskaarten te printen welke gelijk voorzien zijn van de maandelijkse leasebedragen van Primeline.

ROTTERDAM – Vendit heeft in samenwerking met Primeline het winkelmanagementsysteem VMSII aangevuld met een handig verkoopmiddel voor de ondernemer. Vanaf heden is het mogelijk om vanuit VMSII, enkel voor .NET gebruikers, prijskaarten te printen welke gelijk voorzien zijn van de maandelijkse leasebedragen van Primeline.

Middels één enkele muisklik wordt er direct een overzichtelijke, full-color prijskaart afgedrukt van het betreffende product. Aan de hand van de verkoopprijs van het betreffende artikel, berekent VMSII automatisch het juiste maandelijkse leasetarief en wordt tevens alle overige (door AFM verplichte) informatie omtrent leasing op de prijskaart afgedrukt.

Bent u als ondernemer reeds aangesloten bij Primeline en wilt u graag kosteloos gebruik maken van deze nieuwe functie? Neem dan voor activering contact op met de supportafdeling van Vendit (010) 258 05 00.

Reageer op dit artikel