nieuws

iJ.tiburu jack Assos

algemeen

iJ.tiburu jack Assos

Een rare naam voor een mooie jas. Dit iJ.tiburu jack van Assos is de geestelijke opvolger van de elementOne. Te gebruiken in koelere weersomstandigheden wanneer men behoefte heeft aan een licht jack of een dikkere trui met lange mouwen. De tiburu werkt het best in combinatie met ASSOS interactive body insulator ondergoed dat rechtstreeks op de huid wordt gedrage

Een rare naam voor een mooie jas. Dit iJ.tiburu jack van Assos is de geestelijke opvolger van de elementOne. Te gebruiken in koelere weersomstandigheden wanneer men behoefte heeft aan een licht jack of een dikkere trui met lange mouwen. De tiburu werkt het best in combinatie met ASSOS interactive body insulator ondergoed dat rechtstreeks op de huid wordt gedragen.

Het patroon is van het jack specifiek voor fietsen ontworpen. De voorkant en armen zijn gemaakt uit ASSOS RX, een fleece stof. Het rugpaneel is gemaakt uit RXQ, een lichtere versie van RX, om het klimaat rond je lichaam beter te controleren. Een geïntegreerde ASSOS stabilisator op de rug ‘klikt’ de tiburu vast op het lichaam. De stabilisator vermindert verticale rek, en houdt de achterzakken perfect op hun plaats, zelfs als ze volgeladen zijn. Het jack heeft drie achterzakken en een vierde veiligheidszak met rits, reflecterende strepen achteraan voor betere zichtbaarheid.

De tiburu gebruikt twee versies van de exclusieve ASSOS RX stof. Deze stoffen zijn ontworpen door het ASSOS textiel laboratorium en zijn niet commercieel beschikbaar. RX is een fleece stof, waarvan de binnenzijde geborsteld is. De stof rekt in twee richtingen en biedt een uitzonderlijke warmte isolatie, ze ademt optimaal en past zich perfect aan de vorm van je lichaam aan. De natuurlijk antibacteriële eigenschappen voorkomen irritaties en laten toe dat dit jack direct op de huid wordt gedragen. Door het gebruik van holle vezels zal de “push & pull” functie van de tiburu het verdampen van vocht versnellen, waardoor je intern microklimaat stabiel en warm blijft.

Reageer op dit artikel